Blog

Sant Joan 2023

馃巻 Celebra la m脿gica Nit de Sant Joan 2023 amb nosaltres a Casa Fuster Masia Sant Cugat! Vine i uneix-te a la festa que il路luminar脿 el cel la nit del 23 de juny a partir de les 20:00h.

Us convidem a gaudir d鈥檜na delici贸s sopar, envoltats d鈥檜n ambient festiu i amenitzada per un DJ que far脿 vibrar les teves emocions. I aix貌 no 茅s tot! Tamb茅 podreu deleitar-vos amb un espectacle de focs artificials espectaculars, que il路luminaran el cel nocturn i us deixaran meravellats.

Destacado
Cal莽otada. Disfr煤tala con tu familia y amigos.
El 鈥渃al莽ot鈥 es un producto esperado con ansia en Catalu帽a tanto para aquellos que no son muy amantes del invierno y buscan un motivo para d...
Continuar leyendo鈥

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si contin煤a navegando est谩 dando su consentimiento para la aceptaci贸n de las mencionadas cookies y la aceptaci贸n de nuestra pol铆tica de cookies, pinche el enlace para mayor informaci贸n.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Abrir chat
1
驴En qu茅 podemos ayudarte?
Casa Fuster WhatsApp
驴En qu茅 podemos ayudarte?
RESERVAR UNA MESA