Blog

Festa Major Casa Fuster Masia Sant Cugat

📖 Volem fer història! Us convidem a la primera edició de la Festa Major de Casa Fuster Masia Sant Cugat, un esdeveniment exclusiu que no us podeu perdre. Hem preparat una festa espectacular amb tot el que necessiteu per passar una nit inoblidable.

🎤 La revetlla començarà amb un grup de música en directe, que us farà ballar i cantar fins a l’alba. A més, no podien faltar els focs artificials, que il·luminaran el cel amb explosions de colors i màgia 🎆

🍫 Per recuperar forces, us hem preparat una xocolatada deliciosa, amb els millors dolços i begudes perquè us endolceixin la nit.

🎧 I com a colofó final, tindrem un DJ que posarà la música més animada per a posar punt i final a la festa en un ambient festiu i ple de diversió.

🗓️ Us esperem el divendres 28 d’agost a partir de les 20:00h per a una nit plena de sorpreses i emocions. No us perdeu aquesta oportunitat única de viure la primera edició de la Festa Major de Casa Fuster Masia Sant Cugat. Us garantim que serà una experiència inoblidable.

✨ ¡Volem fer història! No us ho perdeu!

Destacado
Calçotada. Disfrútala con tu familia y amigos.
El “calçot” es un producto esperado con ansia en Cataluña tanto para aquellos que no son muy amantes del invierno y buscan un motivo para d...
Continuar leyendo…
La Masía
Chuleta de Cerdo Joselito, en exclusiva este marzo
Se podrá degustar a la brasa o en el arroz ibérico que hemos creado especialmente para esta ocasión....

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Abrir chat
1
¿En qué podemos ayudarte?
Casa Fuster WhatsApp
¿En qué podemos ayudarte?
RESERVAR UNA MESA