Quienes somos

Casa Fuster és la il·lusió i com el seu nom diu, la casa d'una família.

Una família que comença a caminar pel món de l’hostaleria i la gastronomia a l’any 1989. Gairebé 30 anys dedicats a diferents propòsits i formats a Sabadell. Com a fruit, l’experiència i formació que ha estat transmesa a la segona generació d’aquesta família, entreveu amb claredat el format actual de Casa Fuster. Els nostres objectius són clars i estan definits a aportar un valor afegit a tots els nostres clients, ja que són els únics inspiradors d’aquest projecte.

Els nostres valors són ferms i això ens dona com a resultat una visió ben clara a curt, mitjà i llarg termini del nostre treball.

Origen, tradició i senzillesa, són la base d’aquest projecte. L’entusiasme el seu motor, la professionalitat l’única manera i el servei el nostre do. Amb aquestes coordenades seguim un camí que iniciem al 2009 i ens guia cap al futur amb fermesa i decisió.

previous arrow
next arrow
Slider
La nostra filosofia

El client ha estat sempre la nostra raó de ser i, el nostre principal interès, és i serà oferir un producte d’origen exclusiu i de qualitat alhora d’un servei excel·lent dins d’un entorn digne, acollidor i de tracte familiar on els nostres clients puguin gaudir d’un menjar agradable i d’una estona de lleure en bona companyia.

La nostra visió

La nostra visió és crear una cadena d’establiments dedicats a la restauració, productes carnis, menjar preparat, alhora d’especialitats com “asados”, braseria i cuina tradicional.

La nostra missió

Oferir a tots els nostres establiments un immillorable servei al client i apostem sempre per productes d’origen i de qualitat a l’abast de tots els públics.

Una tercera generació ja està preparada. Això no ens deixa indiferents i ens transmet un sentit de responsabilitat, ja que ells viuen amb la mateixa il·lusió i sentiment aquest projecte familiar però amb més coneixements i millor preparació i, per suposat i abans de tot, una il·lusió renovada i necessària.

A dia d’avui podem dir amb tot l’orgull, tota la il·lusió i tota l’esperança, que els nostres clients ja són dins de la nostra gran família.
Ells són els que ens donen la força, els ànims i la confiança per poder continuar amb aquest projecte.

Ens sentim molt orgullosos i agraïts de l’afecte i la confiança que tots els nostres clients ens demostren, ja que ens transmeten una energia gran i potent, que ens dona força per arribar allà on ens proposem anar. Per això, prestem tota la nostra atenció i tot el nostre afecte com a signe d’agraïment a tots ells.

No ens oblidem ni ens oblidarem del nostre equip, de tots els que d’alguna manera i en alguna ocasió ens van ajudar i tots els que segueixen ajudant-nos a treure aquest projecte endavant. No hi caben tots en una foto, però sí que estan tots dins del nostre cor.

RESERVAR UNA MESA